Optimer din tanemaskine

Vi optimerer hele tiden vore produkter, senest har vi fokuseret på FIX-2 tanemaskinen. Ud af dette er der kommet en opdateringspakke som især sikre, at der altid er luft nok til at fastholde skindet. Som grundregel skal skindtængerne være skarpe og trykket skal, under hele taningen, være højt nok. Skift skindtængerne hvis de er slidte og hvis du er i tvivl om at der er luft nok til rådighed i pelseriet (husk det er først når hele pelseriet starter op, at luftanlægget er maksimalt belastet) så få monteret buffertanken på tanemaskinen. 

Forhøjet tårn

Udviklingen går imod at skindene bliver længere, og derfor er der også behov for en længere tanemaskine. Ombygningen forhøjer tårnet 150 mm, så posenedtrækket bedre kan tage posen med ned, når man taner de lange skind. Dette er med til at sikre komforten for dig eller dine medarbejdere som betjener tanemaskinen. Med det forhøjede tårn, har du desuden mulighed for at køre med den nye FIX-Blue® 150 som giver ekstra stærkt hold på skindene.

VarenummerBetegnelseVejl. DKK udsalgspris
14010007Forhøjet tårn til FIX-2 Tail Touch årgang 201111.200,00


Stop til tanearm

Vi har i ekstreme tilfælde oplevet, at FIX-2 Tanemaskinen strækker skindene så meget, at tanefoden kan synke lidt lige når posen bliver afleveret. Vi har derfor udviklet et stop til tanearmen, som låser tanefoden indtil posen er afleveret. Stoppet indbygges i den eksisterende tanefod.

VarenummerBetegnelseVejl. DKK udsalgspris
18037500Stop til tanearm5.600,00


Knæpedal, berøringsfri

For at forbedre ergonomien for de personer som betjener FIX-2 Tanemaskinen, har vi udviklet en ny fodpedal, som kan justeres både i højden og ud/ind. Herved kan du justere pedalen så den passer bedst til dig. Vi har desuden ændret den velkendte knæpedal til en berøringsfri sensor således, at du blot skal flytte knæet tæt på sensoren frem for at røre.

VarenummerBetegnelseVejl. DKK udsalgspris
18030850Knæpedal, berøringsfri til FIX-21.850,00


Lufttank (buffertank)

For at sikre lufttilførelsen til din FIX-2 Tanemaskine, tilbyder vi at opgradere din maskine med en lokal buffertank. Buffertanken er ikke erstatning for en tilstrækkelig stor kompressor, men kan være med til at opretholde maksimalt tryk under hele taningen.

Det er yderst vigtigt, at tanetrykket holdes under hele processen, da der ellers kan opstå skader fra klørene på dine skind.

VarenummerBetegnelseVejl. DKK udsalgspris
18030800Lufttank (buffertank) til FIX-22.450,00


Posenedtræk komplet '11

Det nye posenedtræk bevirker, at holdeområdet på skindene minimeres endnu mere, ved samtidig brug af FIX-Blue® 100 plastposen, og derved giver maksimalt kvalitet på holdeområdet. Det nye posenedtræk har desuden optimeret FIX-2’ens proceshastighed, så den nu er 10 – 15 % hurtigere med en kapacitet på op til 285 skind pr. time.

Sammen med det nye posenedtræk får du også det sidst nye program som indeholder en lang række forbedringer som gør maskinen mere brugervenlig og som vil være med til at forbedre kvaliteten på dine skind.

VarenummerBetegnelseVejl. DKK udsalgspris
18034100Opdatering af nedtræk ’11 til FIX-211.700,00
 


Laser lys inkl. spejl

Undgå at operatøren skal strække sig for at se haleplaceringen.

  • Undgå at halen sidder skævt på tanen
  • Undgå omtaning fordi halen sidder skævt
  • Det er nemmere at finde midten på halen
VarenummerBetegnelseVejl. DKK udsalgspris
18010900Laser lys inkl. spejl til FIX-23.150,00

keyboard_arrow_up